OVER

MAISON GMG

Couture by Goele Maria Ghislaine


Goele Swenters maakte in 2016 een complete carrière switch en ging aan de slag als stikster in een fabriek. Zonder echte vakkennis, zonder opleiding maar met enorm veel ambitie en passie voor de ambacht. Onderweg leerde ze als autodidact de meest verfijnde kleermakers- vaardigheden. Ze scherpte haar skills aan onder toeziend oog van Fabiola Schreurs en Paul B. Elsen.

Ondertussen zag ze veel vrouwen met verschillende lichamen voor de passpiegel staan. Al deze vrouwen hadden 1 ding gemeen. Zodra ze zichzelf in de spiegel zagen, werden ze verlegen en onzeker.


Dit moet anders.
Dit is waarom Maison GMG werd opgericht.


Jouw maten

Goele wil vrouwen kleden naar hun lichaam, dat opzichzelf mooi genoeg en waardig genoeg is.  Ze werkt niet met “standaard”-maten maar met JOUW maten. Want jouw maten flatteren het best. 

Zelfvertrouwen

Goele helpt vrouwen hun schoonheidsideaal te herdefiniëren zodat ze met zelfvertrouwen en goed gekleed de deur uit kunnen gaan. 

Uniek

Goele maakt elk stuk naar jouw maat, stijl en smaak.

Kwaliteit

Goele werkt enkel met hoogwaardige stoffen zodat we de kwaliteit en duurzaamheid van de kledingstukken gegarandeerd kunnen worden.


Ben je klaar met de ongemakken van standaardmaten in confectie? Ben je op zoek naar een kledingstuk dat 100 % aansluit bij wie jij bent? Maak dan een afspraak om te spreken over jouw wens.